online personeelsplanning

Over TactiPlan

TactiPlan maakt het mogelijk uw gehele personeelsplanning onder te brengen in één overzichtelijk, eenvoudig en flexibel programma. Door nauw samen te werken met onze klanten zijn wij in staat doeltreffende software te leveren, die fouten voorkomt, tijd bespaart en inzicht geeft in uw organisatie.
 

Ondersteuning

Wilt u aan de slag met TactiPlan? We begeleiden u vanaf de start. We kijken met u mee, configureren uw account en geven aanwijzingen hoe u het beste te werk kan gaan. Mocht het nodig zijn, dan verzorgen wij ook cursussen op locatie.
Daarnaast staan we natuurlijk altijd klaar om u te helpen via telefoon en e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken mee over passende oplossingen in uw organisatie.

Mist u nog iets in TactiPlan? Laat het ons weten! Uw feedback is essentieel voor de ontwikkeling van het programma. Wij werken daarom graag met u samen om TactiPlan steeds verder te verbeteren.
 

Veiligheid

Veiligheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Onze servers zijn streng beveiligd, privacygevoelige informatie is geëncrypteerd en alle gegevens worden over een beveiligde verbinding verstuurd. Daarnaast maken wij regelmatig back-ups van uw data.
 

Kosten

Voor het gebruik van TactiPlan zijn er maandelijkse abonnementskosten. De hoogte van deze kosten wordt gebaseerd op het aantal actieve medewerkers in een maand. Bij het abonnement zijn de implementatie, ondersteuning, configuraties en updates inbegrepen.